http://mxmedia.dk/wp-content/uploads/2014/10/forside_billede1411.jpg
6 populære gæsteblog indlæg


houlind

Heidi Boye

Context is king og mediet er din medspiller

Heidi Hansen

Heidi Hansen

Et brand er en samtale - men hvem råber højest?

Mads Gorm

Mads Gorm

Sådan fik disse megabrands succes med et løfte

Thomas Bigum

Thomas Bigum

Er Snapchat det nye markedsføringshit?

Jesper Laursen

Jesper Laursen

Native advertising - annoncens overmand?

Vi ønskede at komme i kontakt med et stort publikum, der også er involverende, nysgerrige og oplevelsessøgende. Vi har bemærket at metroxpress er dialogdrevet og at de hele tiden har gang i dialogen med deres læsere og brugere.

Christine Sørensen

 Communications Manager / Google Denmark

Medier

Som annoncør hos metroxpress kan du få dit budskab ud på fire forskellige medier.
Vi har præsenteret dem herunder med antal brugere og læsere. Vi elsker at lave cross-media løsninger og dem skræddersyer vi specielt til dig.

Position

Antal daglige læsere i 1.000

metroxpress laesertal

Kilde: Gallup / Index Danmark 2H 2015

Om metroxpress

Metroxpress har et unikt ejerskab på pendlernes opmærksomhed i de tidlige morgentimer. Vi møder dem med printmediet metroxpress, ved stationen, på mobilsitet mx.dk og på 2800 tog- og perronskærme på S-togslinjerne. Som annoncør giver metroxpress dig mulighed for taletid i et attraktivt og uforstyrret tidsrum på tre forskellige platforme, tilgængelig for pendlerne inden de når på arbejde. Vi kalder det et "metroxpress moment".

Man kaldte os et trafikmedie, men det var før mx.dk og før printmediet metroxpress blev distribueret mere end 3600 steder i Danmark. I dag finder du også metroxpress i supermarkedet, på skolen, på jobbet, på caféen, på gaden, online og hvor du end færdes.

Vores medier er skabt til folk på farten, det har vi ikke ændret ved

Nyhedsbrev

Hvis du vil være den første vi informerer og inviterer så meld dig til!


Business case

Metroxpress var eksklusiv mediepartner på VW's kampagne for up! Limited Roskilde Festival Edition, der blev eksekveret i samarbejde med Roskilde Festival.

En konkurrence via de sociale medier var et bærende element. Konkurrencen blev kickstartet med stor opmærksomhed med omslag på metroxpress-avisen, hånduddelere og event på Hovedbanegården. Konkurrencen var levende, da der løbende var præmier på højkant og læserne kunne løbende se deres bidrag i metroxpress.

uptur case