http://mxmedia.dk/wp-content/uploads/2014/10/forside_billede1411.jpg

Blog

Update fra marketing bloggen

blogindlæg-coverbillede

Marketing Best Practice

marketing_best_practice_top
6 populære gæsteblog indlæg


houlind

Heidi Boye

Context is king og mediet er din medspiller

Heidi Hansen

Heidi Hansen

Et brand er en samtale - men hvem råber højest?

Mads Gorm

Mads Gorm

Sådan fik disse megabrands succes med et løfte

Thomas Bigum

Thomas Bigum

Er Snapchat det nye markedsføringshit?

Jesper Laursen

Jesper Laursen

Native advertising - annoncens overmand?

Vi ønskede at komme i kontakt med et stort publikum, der også er involverende, nysgerrige og oplevelsessøgende. Vi har bemærket at metroxpress er dialogdrevet og at de hele tiden har gang i dialogen med deres læsere og brugere.

Christine Sørensen

 Communications Manager / Google Denmark

Medier

Som annoncør hos metroxpress kan du få dit budskab ud på fire forskellige medier.
Vi har præsenteret dem herunder med antal brugere og læsere. Vi elsker at lave cross-media løsninger og dem skræddersyer vi specielt til dig.

Position

Antal daglige læsere i 1.000

metroxpress laesertal

Kilde: Gallup / Index Danmark 2H 2015

Om metroxpress

Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis – hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes mente de fleste.

Andre medier hoppede med på ”gratis”-vognen, så kom Facebook, Twitter, Spotify, og gratis blev meget normalt. I 2013 skiftede metroxpress redaktionel profil, format og fokus på brugeroplevelsen. Stadig et rebelsk medie, men nu med digitale platforme og sociale netværk. Et nyt involverende medie var skabt med invitation til dialog på tre platforme: print, social og digital. Metroxpress gav talerøret til læserne, rykkede sociale medier ind i avisen med FEED og #-sider med brugerdrevet indhold – det kan man da ikke, sagde nogen, hvor nyt sagde mange – hvor socialt mente de fleste. Historien er lang, men det er sjældent de lange historier, der får opmærksomhed, så vi gør en lang historie kort. Så er man ikke en rigtig avis, siger nogen, de bryder reglerne, mener andre, og gudskelov siger de fleste! Og det er sådan set rigtig nok, vi er mere end en avis - vi driver tre stærke platforme. Vi finder hele tiden på noget nyt, følgeflokken er stor og opmærksomheden gigantisk – og vi deler alt, hvad vi har - med dig – velkommen til metroxpress-universet, et sted, hvor man er FREE, SOCIAL & DIFFERENT..

Vi er 85 ansatte, 40 af os er journalister. Sammen driver vi Danmarks største dagblad - MX, MX.dk og MX Train TV. Unik for vores medier er synergien mellem offline og online. Vi bruger sociale medier som limen, der forbinder og skaber dialog med læserne. Du kan deltage i samtalen på #metroxpress eller følge med på Facebook, Snapchat eller Instagram. Metroxpress differentierer sig ved at være dialogdrevet, i vækst og ved at være aktuelt for både de unge og deres forældre. Vi går op i brugeroplevelsen. Derfor har vores avis et brugervenligt format, billeder valgt med omhu og hver opslag, giver dig mindst syv forskellige historier at vælge imellem. Vi er ejet af det schweiziske mediehus Tamedia, der også ejer Trendsales.
Nyhedsbrev

Hvis du vil være den første vi informerer og inviterer så meld dig til!


Business case

Metroxpress var eksklusiv mediepartner på VW's kampagne for up! Limited Roskilde Festival Edition, der blev eksekveret i samarbejde med Roskilde Festival.

En konkurrence via de sociale medier var et bærende element. Konkurrencen blev kickstartet med stor opmærksomhed med omslag på metroxpress-avisen, hånduddelere og event på Hovedbanegården. Konkurrencen var levende, da der løbende var præmier på højkant og læserne kunne løbende se deres bidrag i metroxpress.

uptur case