http://mxmedia.dk/wp-content/uploads/2014/10/forside_billede141.jpg

Social

Update fra marketing bloggen

eu

Marketing Best Practice

marketing_best_practice_30_09_15
Hvad siger eksperterne om Black Friday?


houlind

Rasmus Houlind

Omnichannel marketing ekspert

julia

Julia Lahme

Livsstilsekspert

heidi

Heidi Hansen

Brandingekspert

bruno

Bruno Christensen

Detailhandelsekspert

maria

Maria Damm Jensen

Ekspert i kommunikation til kvinder

testimonial

Metroxpress er valgt, da vi har lagt vægt på at komme så bredt og folkeligt ud som muligt. Metroxpress kan med deres medier give os et reach på mere end 1.700.000 millioner danskere om ugen.

Thomas Ravn-Pedersen

 Chefredaktør / Verdens Bedste Nyheder

Medier

Som annoncør hos metroxpress kan du få dit budskab ud på fire forskellige medier.
Vi har præsenteret dem herunder med antal brugere og læsere. Vi elsker at lave cross-media løsninger og dem skræddersyer vi specielt til dig.

Position

Antal daglige læsere i 1.000

metroxpress laesertal

Kilde: Gallup / Index Danmark 2H 2015

Om metroxpress

Metroxpress har et unikt ejerskab på pendlernes opmærksomhed i de tidlige morgentimer. Vi møder dem med printmediet metroxpress, ved stationen, på mobilsitet mx.dk og på 2800 tog- og perronskærme på S-togslinjerne. Som annoncør giver metroxpress dig mulighed for taletid i et attraktivt og uforstyrret tidsrum på tre forskellige platforme, tilgængelig for pendlerne inden de når på arbejde. Vi kalder det et "metroxpress moment".

Man kaldte os et trafikmedie, men det var før mx.dk og før printmediet metroxpress blev distribueret mere end 3600 steder i Danmark. I dag finder du også metroxpress i supermarkedet, på skolen, på jobbet, på caféen, på gaden, online og hvor du end færdes.

Vores medier er skabt til folk på farten, det har vi ikke ændret ved

Nyhedsbrev

Hvis du vil være den første vi informerer og inviterer så meld dig til!


Business case

Metroxpress var eksklusiv mediepartner på VW's kampagne for up! Limited Roskilde Festival Edition, der blev eksekveret i samarbejde med Roskilde Festival.

En konkurrence via de sociale medier var et bærende element. Konkurrencen blev kickstartet med stor opmærksomhed med omslag på metroxpress-avisen, hånduddelere og event på Hovedbanegården. Konkurrencen var levende, da der løbende var præmier på højkant og læserne kunne løbende se deres bidrag i metroxpress.

uptur case